Birkenstock Zehentrenner Gizeh, Salomé dam

2167,70 kr

Artikelnr: B01J4HEFEG Kategorier: ,

Produktbeskrivning

BIRKENSTOCK Gizeh, en riktig klassiker, har länge blivit ett oumbärligt modeobjekt. Mode och funktion blir en framgångsrik förbindelse med denna tå-stång. Den individuellt justerbara remmen med spänne och den anatomiskt formade fotbädden garanterar maximal löpkomfort. Den permanent bärandet av för smalt skurna modeskor komprimerar ofta tårna smärtsamt. Tåstegmodellen Gizeh från Birkenstock återför tårna till sin naturliga hållning. Av denna anledning rekommenderar vi att du väljer bredden i bredd för tåmodeller. Fotbädden med bredd smal är endast lämplig för extremt smala fötter.

Säkerhetsvarning

Standard säkerhetsgaranti


Från tillverkaren

Om oss:

Funktionalitet, kvalitet och tradition. En naturlig gång sedan 1774.

Vi är inte bara den stolta uppfinnaren av den ursprungliga BIRKENSTOCK fotbädd – vi står också för optimal komfort i alla situationer. Vi skapar våra produkter för alla som värdesätter hög funktionalitet, extraordinär kvalitet och unik, hållbar design lika mycket som vi gör.

Istället för att jaga trender, är vårt motto ”form follows-funktion”. Vi tillverkar riktigt bra skor som traditionellt är hållbara, hållbara och perfekta hantverk. En stor del av de naturliga råvaror vi använder för våra kollektioner kommer från hållbara källor och vi strävar ständigt efter förbättring.

Vår vision: att ge varje person tillgång till en hälsosam, bekväm och prisvärd fotbädd.

Vikt 400 kg
Dimensioner 1 × 1 × 1 cm
Batterier ‏

‎ 1 AAA batterier krävs.

Produktens mått ‏

‎ 1 x 1 x 1 cm; 400 Gram

Första tillgängliga datum ‏

‎ 7 Augusti 2012

Tillverkare ‏

‎ BIRKENSTOCK

ASIN ‏

‎ B000QDTWH8

Artikelnummer ‏

‎ 043691

Avdelning ‏

‎ dam

Manufacturer

Varumärke: Birkenstock

1 recension av Birkenstock Zehentrenner Gizeh, Salomé dam

  1. Valérie

    EXPEDITION RAPIDE
    PRODUIT PARFAIT CORRESPOND BIENPar contre, l’échange par mail avec le fournisseur pour des renseignements complémentaires sur le produit,Je dirais aucun respect pas du tout commercial presque à se moquer de vous

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *